Ja! Wat leuk dat je mijn e-book hebt aangevraagd 😊

Het is NU onderweg naar je mailbox!

 

Schuif je ook gezellig aan in het Mama Café?  🥂

Let op: het kan soms een paar minuten duren voor je het hebt. Als je het dan nog niet hebt check dan even je spam folder of stuur een mail naar elke@mommecoaching.nl.

Dit zijn je volgende stappen:

Stap #1: Check je mailbox voor de link naar je e-book download.

Stap #2: Volg mij via Instagram waar ik je probeer te inspireren én soms te laten lachen 😉

Stap #3: Meld je aan voor het Mama Café.

Stap #4: Lees meer waardevolle tips op mijn blog.

Zorg goed voor jezelf lieve moeder, want:

“Als je het iedereen naar de zin wil maken, vergeet dan jezelf niet”

MANO_20220628_0012

Wie is Elke Rosendaal?

Als moeder van 3 jonge kinderen weet ik als geen ander wat deze periode in het leven van je vraagt. Ik zie het dan ook als mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen om ook van deze fase in hun leven te kunnen genieten. Omdat ik vind dat alle moeders het verdienen om wat meer oog voor zichzelf te hebben. En een blije moeder, betekent een blij gezin.

© 2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring