MANO_20220628_0014

Ben je het zat om je overvraagd en overprikkeld te voelen? Ben je er klaar mee om ’s avonds uitgeblust op bank te vallen? Baal je ervan dat de dagen soms meer voelen als óverleven dan als echt leven (en daarvan kunnen genieten)?​

Als moeder van drie jonge kinderen snap ik dit helemaal. Jij bent niet de enige moeder die worstelt. Zelfs al ziet het er bij anderen soms zoveel gemakkelijker uit.

Wat jou zou helpen is om eens te onderzoeken wat nou écht belangrijk is voor jou. Om jouw keuzes en leven niet te laten bepalen door de situatie of door jouw belemmerende overtuigingen. Maar om bewustere keuzes te maken, vanuit jouw eigen waarden. Om zelf weer regie te nemen over je keuzes.
Zodat je minder gaat doen, maar daardoor eigenlijk meer gaat bereiken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

En het mooie is dat ik jou daar bij kan helpen. Als jij graag een betrokken en positief ingestelde coach wil, die jou met een heel praktische insteek écht gaat helpen om meer rust en balans in je leven aan te brengen, waardoor je weer meer energie en plezier zult ervaren, ben je op precies de juiste plek.

MANO_20220628_0002

Mijn werkwijze

Wanneer ik jou door middel van coaching ga helpen om je doelen te bereiken starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek voeren we om kennis te maken en samen jouw coachvraag te verkennen. Als jij met mij een klik voelt volgen daarna een aantal inhoudelijke sessies, zodat jij al snel concrete stappen zal gaan zetten in de richting van jouw persoonlijke doel. Gedurende het traject houden we samen de voortgang in de gaten. Wanneer jij je doel hebt bereikt ronden we het traject af en zorgen we ervoor dat de resultaten die je bereikt hebt geborgd worden. Gemiddeld zijn hier vier tot zes gesprekken voor nodig.

Wat anderen zeggen

Ik ben me door Elke bewust geworden van mijn patronen, achterliggende overtuigingen en gedrag. Met hulp van haar heb ik hier veranderingen in aangebracht waardoor ik veel meer rust en ruimte heb gekregen, zowel mentaal als qua tijd. Ik kan iedere moeder een coach traject bij Elke aanraden. Want ook als je denkt dat je vast zit in patronen, maar doorgaat in de drukte en denkt dat daar weinig aan te doen is; er valt echt tijd en ruimte te winnen.

Selke, moeder van 3 kinderen en officier van justitie

"Als je het iedereen naar de zin wil maken, vergeet dan jezelf niet"

– omdenken –

Waarom met mij samenwerken?

In een coachtraject bij mij zit jij zelf achter het stuur. Maar maak je geen zorgen, ik zit direct naast je om je te helpen de weg te vinden en de auto onder controle te krijgen. Ik help jou om je eigen oplossingsvermogen aan te spreken en om hier ook (weer) vertrouwen in te krijgen. Dit doe ik op een professionele, maar wel warme en persoonlijke manier. Met mijn professionele kennis als coach, én persoonlijke ervaringen als moeder, help ik jou navigeren naar zonnigere oorden.

Betrokkken

Ik word vaak omschreven als warm en betrokken en vind dit een belangrijke kwaliteit als coach. Ik doe er dan ook alles aan om jou dit zo te laten ervaren in een coach traject.

Vertrouwen

Ik ben integer en wil graag jouw vertrouwen winnen, zodat jij je veilig voelt in onze ‘relatie’.
Daarnaast heb ik ook vertrouwen in jou. Vertrouwen in jouw eigen ideeën, je oplossingsvermogen en je daadkracht. Als jij dat zelf een beetje kwijt bent geraakt ga ik je helpen om het weer terug te vinden.

Eerlijk

Ik ben optimistisch van aard, maar maak dingen niet mooier dan ze zijn: een positieve realist. Ik durf jou op emphatische wijze te confronteren als dat nodig is. Zodat onze gesprekken meer bieden dan de gesprekken die je voert met je vriendinnen.

Praktisch

Ik wil dat jij gedurende het traject échte verschillen gaat merken in je leven. In wat je denkt en doet. Dat betekent dat je niet weken lang alleen je verhaal komt vertellen, maar dat ik er met een praktische insteek voor zorg dat je ook écht verandering gaat merken.

Elke Rosendaal

Het was decmber 2019…

Mijn man en ik hadden al twee jonge kinderen, toen het door ons gewenste plusje verscheen op een nieuwe zwangerschapstest. Heel blij was ik! Maar met twee pittige kleintjes thuis, een baan met overuren, én een corona lockdown, zat ik een paar maanden later tegen een burn-out aan. Het huilen stond me nader dan het lachen en ik móest prioriteiten gaan stellen.

Eind 2020, in het bevallingsverlof van mijn jongste, besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde na mijn verlof eigenlijk helemaal niet terug naar mijn oude baan. Na drie zwangerschappen, vond ik dat het tijd werd voor mezelf. Tijd om die langgekoesterde droom over het opzetten van een eigen coach praktijk in werkelijkheid te gaan brengen. En ik wist precies wie ik wilde gaan coachen: alle moeders die worstelen met het hooghouden van alle ballen. Zo werd het mijn missie om moeders in Nederland te gaan helpen beter voor zichzelf te zorgen, zónder schuldgevoel.

Zelf heb ik geleerd dat je als moeder prima voor jezelf kan kiezen zonder je schuldig te voelen. Sterker nog, je wordt er een leuker mens van en bent zo een voorbeeld voor je kinderen. Zelfs met drie kinderen is het mogelijk om tijd te nemen voor jezelf. En nu help ik moeders met jonge kinderen om zelf weer regie te nemen, prioriteiten te stellen vanuit hun eigen waarden, en zo te kiezen voor wat ze zelf willen, zónder schuldgevoel.

Als coach ben ik geregistreerd bij de NOBCO en neem ik mijn professionele ontwikkeling serieus. Ik heb al twee erkende coachdiploma’s en volg nu een opleiding op expert niveau, omdat ik mezelf steeds wil blijven verbeteren en ontwikkelen als coach. Meer informatie daarover vind je op LinkedIn.

MANO_20220628_0012

Leer mij beter kennen…

Ik hou ervan om ongegeneerd los gaan op de dansvloer en om hard mee te zingen met een karaoke apparaat of onder de douche. Thuis doe ik een idioot ‘ik kan het dansje’ als ik iets nieuws onder de knie heb en lach ik net iets te hard om mijn eigen grapjes.

’s Avonds lees ik graag voor aan mijn kinderen, mét gekke stemmetjes uiteraard, al mag dat soms niet van mijn dochter. Maar ik ga ook graag uitgebreid uit eten met mijn man. Twee keer per jaar gaan we zonder kinderen een weekend weg, één keer naar Scheveningen om te relaxen aan het strand en één keer naar de kerstmarkt in Keulen, waar we met veel plezier meer lelijke kerstballen kopen voor in onze boom.

Klaar voor meer energie, rust, balans & plezier?