MANO_20220628_0008

1-op-1 coaching

Wat als jij weer kunt kiezen voor jezelf, zonder je hier schuldig over te voelen

En word hierdoor een energiekere, gezelligere, en relaxtere moeder (en partner)

MANO_20220628_0003

Herken je dit?

Als moeder ben jij waarschijnlijk heel goed in het zorgen voor je gezin. Je staat altijd aan en werkt jezelf drie slagen in de rondte om alle ballen hoog te houden. Steeds vaker merk je dat jijzelf erbij inschiet.

Je zet jezelf op de laatste plek en vergeet om in alle hectiek óók goed voor jezelf te zorgen.

Met als resultaat dat je je vermoeid voelt. Of een kort lontje hebt en sneller uit je slof schiet dan je graag zou willen. Of je voelt je overprikkeld, overvraagd en onrustig. De dagen voelen soms meer als óverleven dan als echt léven (en daarvan kunnen genieten). Echte quality time met je partner heb je eigenlijk ook veel te weinig. Áls je dan eens tijd pakt voor jezelf voel je je daar ook nog eens regelmatig schuldig over. 

1-op-1 coaching voor moeders

Leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, zodat je meer energie en tijd hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn, zonder dat je je hier schuldig over hoeft te voelen.

staircase-covered-soil-with-metal-railings-woods

Wat anderen zeggen

Ik vond het opvallend dat ik na een of twee gesprekken echt al 
heel veel stappen in de goede richting heb kunnen zetten.
Veel concrete handvatten en acties die daadwerkelijk effect hebben.

Anouk, moeder van 2 kinderen en procesregisseur

Werkwijze

Wanneer ik jou door middel van coaching ga helpen om je doelen te bereiken starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we samen jouw persoonlijke situatie en coachvraag. Als jij met mij een klik voelt volgen daarna zes inhoudelijke sessies, zodat jij al snel concrete stappen zal gaan zetten in de richting van jouw persoonlijke doel.

Uiteraard loopt jouw traject ook verder tussen sessies in. Dan ben je zelf aan de slag met het zetten van stappen en eventueel ook met oefeningen of opdrachten. Indien nodig kun je hierover tussen twee gesprekken altijd even contact opnemen.

We werken samen naar de afronding van een traject. We sluiten af door samen terug te kijken op de stappen die je hebt gezet. Wat was jouw vraag en wat is er bereikt? Maar ook door vooruit te kijken naar ‘hoe nu verder’. 

Na een paar maanden neem ik nog eens contact met je op om te kijken hoe het dan met je gaat.

1-op-1 coaching

Dit is wat je krijgt:

MomME coaching pakket

Waar: Coachuis Velp, of in overleg, online of elders (eventueel tegen een meerprijs)
Wanneer: iedere twee tot drie weken plannen we samen een gesprek

€1100,-

of 4 maandtermijnen van €290 euro
Vormen de kosten een drempel? Besef dat het niet altijd nodig is om deze kosten zelf te betalen. Hier vind je meer informatie.

Wat anderen zeggen

Elke is geïnteresseerd, kundig, enthousiast, veilig, oplossingsgericht, aanvoelend, motiverend, realistisch, concreet en met een fijne dosis humor. Na elk gesprek ging ik opgewekt en opgeladen naar huis. Klaar om zaken aan te pakken.

Selke, moeder van 3 kinderen en officier van justitie

Als jij klaar bent om eindelijk voor jezelf te gaan kiezen en weer meer te gaan genieten van het alledaagse leven, plan dan een vandaag nog een intakegesprek of kennismakingsgesprek.

Samen onderzoeken we jouw coachvraag en help ik je om in korte tijd concrete stappen te zetten richting jouw persoonlijke doel.